0-24  ›  +36 30 929 7006

Ajtózár szerelés

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

Az alábbiakban összeszedtük az ajtózár-szereléssel kapcsolatos mindennemű szolgáltatásunkat. Konkrét esetekkel, képekkel is illusztráljuk az egyes lehetőségeket. Ahol tudtunk, árat is feltüntettünk, hogy fel tudjon készülni a várható költségekre.

Ajtózár szerelés szolgáltatásaink

Ajtózár-szerelés, avagy zárjavítás

Egy ajtóval kapcsolatos zárszerelési feladat nem mindig jár zárcserével. Sok esetben orvosolható a probléma: javítással, vagy felújítással.
Felújításra jó példa, amikor egyes zárakat már nem gyártanak és nincs méret-azonos bevéső-zár sem a helyére. Ilyen esetben felújítjuk a régi zárat, ha szükséges kulcsot is készítünk hozzá, így elkerülünk egy esetleges asztalos, vagy festési munkát.
Ajtózár-szerelés során sokszor kell a zárólemezen állítani, mert lötyög, vagy feszül az ajtó. A legtöbb zsanér esetén van állítási lehetőség, amit időnként szintén érdemes elvégezni.

Ajtózár-szerelés, avagy zárcsere

Amennyiben szerelés során új zárra is szükség van, úgy azt azonnal el tudjuk végezni, mert szervizautóinkban rendelkezésre állnak azok a zárak, amik a hazai ajtókban jellemzően előfordulnak. Szerelőink minden esetben vázolják a lehetőségeket, annak költségeit.
Jelentős raktárkészletünknek köszönhető, hogy egy ajtózár-szerelési feladathoz csak egyszer kell a helyszínre mennünk. Ennek köszönhető, hogy szinte minden esetben díjmentes kiszállást tudunk biztosítani Ügyfeleinknek.

Ajtózár-szerelés, avagy zárfelszerelés

Sok esetben Ügyfelünk előre beszerezte a felszerelésre szánt zárat. Szerencsés esetben jó a választás, de többször fordul elő a másik eset, amikor vagy a méret, vagy a minőség nem megfelelő. Sajnos sok típust árulnak, amit nem kellene. Hiába szereli fel szakember, nem fog hosszútávon működni (rászegezős másodzárak legtöbbje; GMB, DOG, SIB zárbetétek…).
Sok esetben elfogadható a minőség, de 5000 forint plusszal még biztonságosabb is lenne az ajtó.

Ajtózár-szerelés, avagy karbantartás

Bármilyen ajtózár szerelési feladat alkalmával, az ajtóval kapcsolatos karbantartási feladatot el szoktuk végezni. Magyarországon még sajnos nem divat, de egy karbantartási munka önmagában is megérne egy kiszállást. Legtöbbször a karbantartást csak akkor kérik, amikor egyéb zárszereléssel kapcsolatos munkát is végzünk az adott helyen. Karbantartás alatt a mozgó alkatrészek kenését, tisztítását, a zsanérállítást, a zárólemezek és az ellendarabok állítását értjük.

Hevederzár szerelés

Sokféle márkájú és típusú hevederzár van a piacon. Van vízszintes, függőleges, kereszt hevederzár. Van féloldalas hevederzár, van egyszárnyú ajtóra-, kétszárnyú ajtóra való heveder. Van garázsajtóra, vagy teraszajtóra, esetleg ablakra való hevederzár. A választék óriási; csakúgy, mint a minőség és a biztonsági szint.

Hevederzár csere

Komplett hevederzár cserére ritkán van szükség, hiszen külön a zárbetét is cserélhető - legtöbbször annak van baja. Egy-egy betörés, vagy betörési kísérlet után előfordul, hogy a hevederzár rudazata sérül, de nem jellemző. Van olyan eset, amikor belül forgatógombos a hevederzár, ami vagy régi „Miskolci”, vagy régi „Presidium” típusú. Ilyen esetben fel szoktuk ajánlani, hogy átalakítjuk a régi szerkezetet kívül-belül cilinderessé, vagy a megfelelő új típust rakjuk a helyére. Ennek a megoldásnak alacsonyabb a biztonsági szintje egy „Biztibuk”, vagy „Mottura” hevederzárhoz képest, de esztétikailag kifogástalan, mert minden furat ugyan ott lesz és az ellendarabok is a helyükön maradnak.

Hevederzár javítás/karbantartás

A hevederzárak mozgó alkatrészeket tartalmaznak, így igénylik a rendszeres karbantartást. A körülményektől és az igénybevétel nagyságától függ, hogy erre milyen gyakran van szükség. Általában 1 évet szoktunk ajánlani. Megfelelő karbantartás mellet egy hevederzár élettartama 15-20 év is lehet. Amennyiben nem tartják be a karbantartási javaslatot, úgy szükség lehet a hevederzár javítására, alkatrészek cseréjére. (Érdemes időben hívni a zárszerelőt, mert így el lehet kerülni egy esetleges zárcserét!)

Hevederzár nyitás

A heveder, vagy a zárbetét meghibásodása, rongálása következtében szükség lehet a zár nyitására. Ugyancsak előfordul, hogy nincs meg a zár kulcsa. Egy komoly műszaki tartalmú hevederzár nyitását is el lehet végezni szakszerűen, melynek következtében az anyagi kárt redukálni lehet a szükséges-elégséges mértékben. Ha felkészült szakember végzi a nyitást (a megfelelő szerszámokkal), akkor nem kell komplett zárat cserélni, hanem elegendő csak a zárbetétet.

Hevederzár gyártás egyedi méretre

Előfordul, hogy olyan ajtóra szeretnének hevederzárat szereltetni, amelyre egyik előre gyártott méret sem alkalmas. Ilyen esetekre tartunk univerzális hevederzárakat, melyeknek rudazata az ajtó méretéhez igazítható. Amennyiben ez sem alkalmas az ajtóra, úgy lehetőség van egyedi méretű hevederzár gyártására is. Ennek hátránya, hogy a gyártás, felületkezelés legalább 1 hetet vesz igénybe. Előfordul, hogy a hevederzár jó az ajtóra, de az eredeti ellendarabjaival szerelve (amibe „kapaszkodik” a rudazat) nem állna ellen megfelelően egy esetleges feszítésnek. Ebben az esetben lehetőség van arra, hogy lakatosműhelyünk egyedi konzolt gyárt, a helyszíni adottságoknak megfelelően.

Biztonsági-ajtó javítás

Biztonsági-ajtó zárcsere

Biztonsági-ajtó beállítás

Biztonsági-ajtó karbantartás

Biztonsági-ajtó gyártás

Mul-T-Lock zárbetét-csere

Szervizautóinkban, ill. raktárunkban tartjuk a teljes Mul-T-Lock Interactive, Mul-T-Lock Integrator, ill. Mul-T-Lock 7×7 platformhoz tartozó zárbetéteket. Alapméretű zárbetéteket, aszimmetrikus méretű zárakat, ill. hevederzárba és Mul-T-Lock biztonsági ajtóba való fogaskerekes zárbetéteket is tartunk. Ezáltal egy esetleges zárcsere egy lépésben kivitelezhető. Mérettől függően 3, vagy 5 kulcsos egységcsomagban érkeznek a zárak. Mul-T-Lock partnerként természetesen rendelkezünk eredeti Mul-T-Lock nyerskulcsokkal és a megfelelő gépesítéssel, így minőségi kulcsmásolásban, vagy bolti értékesítésben is rendelkezésre állunk Zuglóban.

Mul-T-Lock biztonsági ajtó szervizelése

Számos társasházban Mul-T-Lock biztonsági ajtók kerültek beépítésre, így azok szervizelése is munkakörünkbe tartozik. Raktárkészletünk része - a zárbetéteken kívül -, maga a többpontos zárszerkezet is, ill. a törésvédő pajzs (kilincsgarnitúra) is. Jó minőségű termékről lévén szó, meghibásodásra ritkán kerül sor; inkább betörési kísérlet, esetleg egy rosszakaró szomszéd rongálása következtében lehet szükség zárjavításra, vagy zárcserére.
Jellemző jelenség az új építésű társasházakban, hogy az épület mozog. Ezt a mozgást az illesztési hézagok nem minden esetben tudják „felvenni”. Ebben az esetben a zsanérok állításával könnyű működést lehet biztosítani.

Mul-T-Lock zár, biztonsági ajtó nyitása

Ha nincs meg a kulcs, vagy belülről a zárban maradt, szükség lehet zárszerelő segítségére. Előfordulhat, hogy a zárbetétbe, ill. a fúrásvédő karikára pillanatragasztót nyomnak; ennek következtében a zár működésképtelen lesz. Sokat számít, hogy melyik zárszervizt hívják ajtót nyitni, mert megfelelő szaktudás és szerszám hiányában felesleges sérülések és költségek adódhatnak.

Mul-T-Lock többpontos-zár csere

Meghibásodás, rongálás következtében szükség lehet (ritkán) a Mul-T-Lock biztonsági ajtó többpontos bevéső-zárjának cseréjére. Meghibásodás 8-10 éven belül (megfelelő karbantartás mellett) nem jellemző. Ha mégis gond lenne a zárral, akkor az nagy költséget jelent.

Mul-T-Lock kulcsmásolás

Készítünk sokkulcsos zárbetéteket társasházaknak, irodáknak, nagyobb családoknak. Amennyiben egy-egy plusz kulcsra van csak szükség, úgy természetesen abban is állunk rendelkezésre. Ha nem sürgős, akkor akár házhoz is visszük a kulcsokat; ha sürgősebb, akkor szeretettel várjuk Önt precíziós műhelyünkben/boltunkban/kulcsmásolónkban, ahol megvárható a másolás!
A másolásvédett profilok másolása esetén (pl. MUL-T-LOCK Interactive), kérem ügyeljenek arra, hogy a kulcsmásolás szigorú feltétele a kulcs és a kódkártya együttes megléte!

Vésznyitós és/vagy fogaskerekes Mul-T-Lock zárak készítése

A Mul-T-Lock biztonsági ajtók többpontos zárjait fogaskerekes zárbetétek működtetik. A gyártó az alkatrészeket külön bocsátja rendelkezésre, így az adott terméket beszerelés előtt elő kell készítenünk. A gyakorlatban ez úgy történik, hogy előre összerakjuk a jellemző méretű zárbetéteket, így egy zárcsere miatt elég egyszer házhoz mennünk.
Mul-T-Lock 7×7 és Mul-T-Lock Interactive típusú zárból 5-5 féle - fogaskerékkel felszerelt - méretet tartunk. Ezzel a méretválasztékkal nemcsak a Mul-T-Lock és Superlock biztonsági ajtók, hanem egyes azonos fogaskerékkel működő hevederzárak zárcseréjét is egy lépésben el tudjuk végezni.

Ha valaki már kizárta magát a saját lakásából, akkor számára érdekes lehet egy vésznyitós zárbetét beszerelése (esetleg belülről forgatógombos zárbetét beszerelése). Vésznyitós zárbetét esetén, ha belül a zárban is marad a kulcs, kívülről egy másikkal nyitható marad az ajtó. Forgatógombos zárbetét esetén biztosan nem marad belülről a kulcs a zárban.

Mul-T-Lock zárak forgalmazása

Vállalkozásunk zárszerviz szakszervizként működik Budapesten és vonzáskörzetében, ill. zárboltot, biztonságtechnikai bemutatótermet és kulcsmásolót működtet a 14. kerületi Zuglóban, a Várna utcában.
Elsősorban kiskereskedelmi szinten helyszínen zárcsere okán-, másodsorban Mult-T-Lock boltunkban-kulcsmásolónkban értékesítjük biztonságtechnikai termékeinket. Zárszaküzletünkben megvásárolhatják a kiválasztott zárat; természetesen azonnali kulcsmásolásra és termékbemutatóra is van lehetőség.

MOTTURA zárcsere

Magyarországon és főleg Budapesten számos biztonsági ajtót és biztonsági ajtórácsot gyártottak, ill. gyártanak ma is, amelyet Mottura termékekkel szereltek/nek fel. E mellett természetesen sok egyéb ajtóban is találhatunk Mottura zárakat. Zárszerviz szakszervizünk „0-24” - jelleggel biztosítja a Mottura zárcsere lehetőségét. Ahol tehetjük, igyekszünk az Ügyfelet rábeszélni arra, hogy „MOTTURA” típusú zárat válasszon egy zárcsere alkalmával. Felső kategóriás zárról lévén szó, magas költségekre kell számítani, de hosszútávon nem várható működéstechnikai és biztonságtechnikai probléma.

MOTTURA Champions zárbetét-csere

A Mottura Champions zárbetétek közül a C28, ill. a C29 széria, ill. továbbfejlesztett változatuk a C28+ a felső kategóriás profilunk. Ha a pénztárca engedi, zárcserénél érdemes ezt kérni munkatársainktól, mert az összes nyitási technika ellen védett, amik hazánkban jellemzően előfordulnak. Védett profilról lévén szó, a kulcsmásolás is csak a legszigorúbb előírások alapján történhet. Mottura Champions zárbetét szinte bármely ajtó zárcseréjénél szóba jöhet.
Különösképpen felhívjuk a figyelmet arra, hogy mindig szakemberrel cseréltessenek zárat, ugyanis hiába fizet ki valaki 30-50.000 forintot egy zárbetétért, ez önmagában kevés a megfelelő betörésvédelemhez. Egy zár a megfelelő kiegészítő alkatrészekkel, egyéb zárakkal együtt, összhangban az ajtó, vagy ablak szerkezetével nyújthat csak megfelelő védelmet! Ha betörésvédelmi tanácsot kérnek tőlünk, pl. egy zárcsere alkalmával, akkor mi fel szoktunk állítani egy fontossági sorrendet és megadjuk annak sávos költségeit. (pl. először törésvédő pajzsra költsenek, vagy egy befeszítést gátló zárra és csak utána egy magas biztonsági fokú zárbetétre…)

MOTTURA trezorzár csere

Főleg biztonsági ajtók és ajtórácsok zárcseréjénél találkozhatunk Mottura termékekkel. A sűrűbben előforduló zárak megtalálhatók raktárunkban, így egy esetleges zárcserére azonnal sort tudunk keríteni. Ha olyan zárra lenne igény, ami nincs raktáron, akkor is rugalmasan és gyorsan történik a beszerzés. Trezorzár-cserénél különösképpen fel kell hívni a gyanútlan Ügyfél figyelmét arra, hogy a régebbi szériák elavultnak számítanak – betörésvédelmi szempontból. A gyakorlat a következő: pl. a Mottura zárgyártó piacra dob egy terméket, ami 8-10 évig meg is állja a helyét. Miután minden szakavatott megismerte a konkrét típust (mert a sok eladás révén sok ajtóba beszerelték), sok betörő is elkezd velük foglalkozni, mert sok lakást ilyen zárak védenek. Minél régebbi egy zár (ill. minél többet adtak el belőle), annál elavultabb, mert egyre többen ki tudják nyitni. Amennyiben minket bíznak meg egy Mottura zár cseréjével, szoktunk alternatívákat felajánlani. Ez azt jelenti, hogy nemcsak ugyan azt a típust tudjuk beszerelni a régi zár helyére, hanem újabbat is, ami kevésbé ismert a nagyközönség előtt.

MOTTURA zár, ill. biztonsági ajtó nyitása

A zárszervizes szakmánknak ez a legérdekesebb része. Alapelv az, hogy ne okozzunk maradandó sérülést az ajtón. Ha olyan jól védett zárat kell kinyitni, ahol a klasszikus nyitási technikák nem vezetnek eredményre, ill. nem lenne legális, akkor is figyelünk arra, hogy a lehető legkisebb kárt okozzuk, azt is úgy, hogy nyom nélkül el lehessen tüntetni. A Mottura ajtók és zárak a legjobbak közé tartoznak, így nyitásuk is komplexebb feladat, mint más típusoké. Munkatársaink egy része rendelkezik azon szaktudással, ami ahhoz kell, hogy egy Mottura ajtó, ill. zár nyitásánál ne okozzunk látszódó sérülést az ajtón.

MOTTURA kulcsmásolás

Precíziós műhelyünkben, és/vagy egyes kulcsmásoló partnereinknél tartjuk azokat a nyerskulcsokat, amelyek lehetőséget adnak egyes egyedi kulcsok másolására. A zár, ill. kulcs típusától függ, hogy mi a feltétele a kulcsmásolásnak. Van olyan típus, amely másolásához elegendő egy működő kulcs és van olyan típus is, amely másolását szigorú feltételek mellett engedélyezi a gyártó.

MOTTURA zárrendszerek gyártása

Ha anyagilag megteheti Ügyfelünk, érdemes MOTTURA zárat választani egy zárrendszer tervezésekor. Mottura képviseletként rendelkezésünkre áll minden alkatrész és szerszám, amelyek akár egy egyszerű azonos zárlatú rendszer, akár egy vezérkulcsos rendszer legyártásához szükséges. Mivel mi készítjük ezen Mottura zárrendszereket, az átfutási idő is nálunk a legrövidebb.

MOTTURA rácsok gyártása

Lakatosműhelyünkben - többek között - biztonsági ajtó és ablakrácsokat gyártunk. Az ajtórácsok esetében a zárszerkezet minden esetben Mottura termék. Ezen belül is sok típus és biztonsági szint van. A pénztárca vastagsága határozza meg, hogy milyen védelmi szintű MOTTURA zárszerkezet kerül beépítésre.

MOTTURA hevederzárak és egyéb zárak szerelése

Magyarországon főleg a Mottura trezorzárak terjedtek el, amelyek biztonsági ajtókban, rácsokban fordulnak elő nagy számban. Ezek mellett a MOTTURA Champions zárbetétek is elő-elő fordulnak, de ezt a minőséget és védelmi szintet elég kevesen tudják megfizetni. Vállalkozásunk azon igyekszik, hogy egyéb remek Mottura zárakat is megismertessünk a nagyközönséggel. A Mottura termékpalettán megtalálhatók a különböző típusú hevederzárak, biztonsági ajtó és ajtórács záralkatrészek, rászegezős másodzárak, elektromos, motoros és pánikzárak, törésvédő pajzsok…

MOTTURA zárak forgalmazása

Vállalkozásunk zárszerviz szakszervizként működik Budapesten és vonzáskörzetében, így kiskereskedelmi szinten, elsősorban helyszínen értékesítjük Mottura és egyéb termékeinket – zárcsere okán.
A 14. kerületi Zárbolt & Kulcsmásoló szaküzletünkben megvásárolhatják a kívánt zárat, azonnali kulcsmásolásra és termékbemutatóra is van lehetőség. www.kulcsmasolas.hu

CISA zárcsere

Szervizszolgálatunk, az elterjedtebb CISA zárakat és kiegészítőket tartja raktáron, így egy „CISA -zárcsere” esetén egy lépésben el tudjuk végezni a munkát. Azzal, hogy nem kell külön beszerzéssel foglalkozni, számottevő összeget spórolunk meg magunknak és az Ügyfélnek is.
Sok lakóparkban az a fajta Cisa trezorzár van beszerelve, amelyek még nem kódolhatók. Így egy esetleges zárcsere komoly összegbe is kerülhet, hiszen az egész zárszerkezetet cserélni kell. Ilyen esetben felajánljuk azt, hogy a vele kompatibilis kódolható verziót szereljük be, ami hosszútávon gazdaságosabb lehet. Ha kódolható Cisa zár kulcsát veszítették el, akkor elegendő egy kulcskészletet venni, amihez a zár átkódolható – ezzel jelentős költséget takarítván meg. Cisa zárcsere alkalmával fel szoktunk ajánlani más méret-azonos zár beépítését is, amivel még tovább növelhető biztonsági ajtónk védelmi szintje. Egyre többen keresnek bennünket zárcsere okán, mert növekszik a betörések száma. Egyre nagyobb szükség van arra, hogy lecseréljük biztonsági ajtóink eredeti trezorzárait újabb típusra, mert a régi - legalább 8-10 éves típusokhoz a nyitási technika ismert, ill. fogalomban vannak a finomnyitást könnyítő szerszámok is.

CISA trezorzár csere

A Cisa trezorzárak egyik nagy előnye a konkurens gyártók termékeihez képest, hogy sokkal finomabban, halkabban működteti a kulcs a zárszerkezetet. Ez is szerepet játszik abban, hogy sok hazai ajtógyártó, Cisa márkájú biztonsági zárral készíti ajtóit. Cseréjük szakmabélinek egyszerűnek számít, laikusnak gondot okozhat. A zárcserét bízzuk mindig szakemberre, mert ha elrontjuk egy zár kódolását, vagy megszakítunk egy-két menetet, akkor nagyobb kárt okozunk, mint amennyit megspórolunk a munkadíjon.

CISA zár kódolása

A „tanítható” Cisa biztonsági ajtózárak kulcs-cseréje egyszerűen megoldható. Külön megvásárolható egy kulcskészlet, ami a kódoláshoz szükséges szerszámokon kívül tartalmaz 3, vagy 5 db kulcsot. Kódolás után csak az új kulcsok fogják nyitni a zárat.

CISA zár, ill. Cisa biztonsági ajtó nyitása

A legtöbb Cisa zárral felszerelt biztonsági ajtón kívülről fix gomb van. Sokszor hívnak bennünket Cisa ajtót nyitni, mert kizárták magukat. Ilyen esetben az ajtót – a megfelelő célszerszámokkal – sérülés nélkül ki lehet nyitni. Amennyiben be van zárva az ajtó és a kulcs nincs meg hozzá, akkor is elegendő 1 db 8-10 mm-es kicsi furat, amelyet a rozetta el is fog takarni (feltéve, hogy az Ügyfél emlékszik arra, hogy „hányra” zárta be a zárat…)

CISA zár és biztonsági ajtó javítása/karbantartása

Minden mozgó alkatrészt tartalmazó termék, így egy zár, vagy biztonsági ajtó is időszakos karbantartást igényel. Ezzel elkerülhető egy esetleges kellemetlen szituáció, amikor nem fog nyílni az ajtó. Ezt a karbantartást – igénybevételtől függően – egy-két évente érdemes elvégeztetni. Általában a szervizelés kimerül ellenőrzésben, tisztításban, kenésben, zsanér- és zárólemez állításban…

CISA kulcsmásolás

A legtöbb Cisa kulcsot precíziós műhelyünkben azonnal le tudjuk másolni. Ha kevésbé sürgős, akkor akár házhoz is visszük.

CR trezorzár csere

Magyarországon nagy számban a CR 2650-es biztonsági ajtóba való trezorzár fordul elő. Ennek fő oka, hogy több ajtógyártó is nagy számban gyártotta ezzel a típussal az ajtóit. Biztonsági szintje kielégítő („20 betörőből csak egy tudja halkan és gyorsan kinyitni”). A CR zárak – magyarországi szinten – nem tartanak lépést a nagyobb gyártók termékeivel (pl. MOTTURA), ill. a zárnyitási technikákkal. Elmondható, hogy a CR egy komoly műszaki tartalmú, jó minőséget produkáló márka, de annak, aki a maximális védelmet szeretné, más terméket ajánlanánk. Amennyiben a jelenlegi biztonsági ajtóban CR zár van, akkor költségesebb más típust belerakni, mert nagyobb munkával jár, de természetesen megoldható.

CR zárcsere

A biztonsági ajtók bevéső-trezorzárain kívül a rászegezős tollas és pumpás zárak is sok ajtón üzemelnek, akár 10-20 éve is. Néhány lelkes kolléga ezeket a zárakat még belülről be is burkolta, szigetelte – más kollégák nagy örömére… Az ilyen fajta szerkezetek nagyok és robosztusak. Biztonsági szintjük – jó szerelése esetén – kielégítő; esztétikai szempontból nem túl szerencsések. Általában panellakásokat védenek, egyébként nagyon sikeresen.

CR zár nyitása

A zárszervizes szakmánknak ez a legérdekesebb része. Alapelv az, hogy ne okozzunk maradandó sérülést az ajtón. Ha olyan jól védett zárat kell kinyitni, ahol a klasszikus nyitási technikák nem vezetnek eredményre, vagy nem lenne legális, akkor is figyelünk arra, hogy a lehető legkisebb kárt okozzuk, azt is úgy, hogy a sérülést nyom nélkül el lehessen tüntetni.

CR zár és CR zárral szerelt biztonsági ajtó javítása

Minden mozgó alkatrészt tartalmazó termék, így egy zár, vagy biztonsági ajtó is időszakos karbantartást igényel. Ezzel elkerülhető egy esetleges kellemetlen szituáció, amikor nem fog nyílni az ajtó. Ezt a karbantartást – igénybevételtől függően – egy-két évente érdemes elvégeztetni. Általában a szervizelés kimerül ellenőrzésben, tisztításban, kenésben, zsanér- és zárólemez állításban…

CR kulcsmásolás

A legtöbb CR kulcsot precíziós műhelyünkben azonnal le tudjuk másolni. Ha kevésbé sürgős, akkor akár házhoz is visszük.

SECUREMME trezorzár csere

SECUREMME zár nyitása

SECUREMME zár és biztonsági ajtó javítása/karbantartása

SECUREMME kulcsmásolás

VIRO és Cerutti zárcsere

VIRO és Cerutti zár nyitása

VIRO zár és Viro zárral szerelt biztonsági ajtó javítása

VIRO és Cerutti kulcsmásolás

SAB trezorzár-csere

SAB zár nyitása

SAB zár és biztonsági ajtó javítása/karbantartása

SAB kulcsmásolás

Kínai ajtó javítás

Kínai ajtó zárcsere

Kínai ajtó beállítás

Kínai ajtó karbantartás

Kínai ajtó csere

Kínai ajtó zsanérállítás

Műanyag ajtó/ablak javítás

Műanyag ajtó/ablak zárcsere

Műanyag ajtó/ablak beállítás

Műanyag ajtó/ablak műszaki nyitás

Műanyag ajtó/ablak karbantartás

Műanyag ajtó/ablak üvegezés

Faajtó/faablak javítás

Faajtó/faablak zárcsere

Faajtó/faablak beállítás

Faajtó/faablak karbantartás

Faajtó/faablak megerősítése

Faajtó/faablak üvegezése

Faajtóra való hevederzár szerelés

Tűzgátló ajtó javítás

Tűzgátló ajtó zárcsere

Tűzgátló ajtó beállítás

Tűzgátló ajtó karbantartás

Tűzgátló ajtó csere

Tűzgátló ajtó ajtócsukó csere

Pánikzárak javítása, cseréje

Tűzgátló kapu karbantartás

Tűzgátló, füstgátló csappantyú karbantartás

Füstkötény-fal karbantartás

Tűzgátló függönyfal karbantartás

Alumínium ajtó, ablak javítás

Alumínium ajtó, ablak zárcsere

Alumínium ajtó, ablak beállítás

Alumínium ajtó, ablak üvegezés

Alumínium ajtó, ablak műszaki nyitás

Alumínium ajtó, ablak újrapántolás, sarokkötések megerősítése

TESA zárcsere

TESA zárnyitás

TESA zárszerelés

TESA zárjavítás

TESA kulcsmásolás

TESA zárrendszerek gyártása

TESA kódolás; kulcshoz zárbetét készítése

TESA zárak és kiegészítők kereskedelme

TESA ajtócsukók szerelése

TESA típusú pánikzárak szerelése

ABUS zárcsere

ABUS zárnyitás

ABUS zárszerelés

ABUS zárjavítás

ABUS kulcsmásolás

ABUS ablakzárak, kilincsek, befeszítés-gátlók szerelése

ABUS zárrendszerek gyártása

ABUS kódolás; kulcshoz zárbetét készítése

ABUS zárak és kiegészítők kereskedelme

ELZETT zárcsere

ELZETT zárnyitás

ELZETT zárszerelés

ELZETT zárjavítás

ELZETT kulcsmásolás

ELZETT kódolás, kulcshoz zárbetét készítése

ELZETT zárak és kiegészítők kereskedelme